Lean Akademiet – Kursing og sertifisering i LEAN


Kaizen Institute skal være Norges ledende leverandør av kurs og sertifiseringer innen LEAN og kontinuerlig forbedring! Vi har kursholdere med lang operativ Lean-erfaring både gjennom linjeledelse og som konsulenter mot både offentlige og private virksomheter. Kaizen Institute tilbyr et bredt spekter av kurs og opplæringsaktiviteter, både åpne kurs og bedriftsinterne opplegg over hele landet.

Filtrer på sted, kurstype og dato for å finne kursene som passer deg.

Invitasjon våren 2019

Last ned invitasjon til Kaizen Lean Black Belt – Invitasjon våren 2019

1 2

Yellow Belt

1. første nivå. For alle som ønsker å forstå hvordan Lean kan bidra til forbedring i egen virksomhet. Essensielt for funksjoner som er involvert i kontinuerlig forbedringsarbeid.

LES MER

Green Belt

2. nivå. For alle som ønsker å kunne bruke Lean til reell forbedring i egen virksomhet. Svært relevant for linjeledere m.t.p. å akselerere forbedringene innenfor eget ansvarsområde.

LES MER

Black Belt

3. nivå. For de som ønsker å bli spydspissen i forbedringsarbeidet i egen virksomhet (eller tilby tjenester mot andre virksomheter). Svært relevant for virksomhetsledere og overordnet linjeledelse m.t.p. å akselerere forbedringene innenfor virksomheten.

LES MER

Lean sertifisering og kurs

Kompetanse dreier seg om evne til å møte krav, forventninger, situasjoner og utfordringer. Når en arbeider med LEAN som på mange måter er tuftet på tenkningen om lærende organisasjoner, så får frasen om at kompetanseutvikling er en ”never ending story”, ny næring.

Vårt mål med å sette kompetanseutvikling på dagsorden er å bidra til utvikling av organisasjonen, teamene og ikke minst den enkelte medarbeider.

Det betyr at vi gjerne vil være en leverandør av gode, tilpassede kurs og opplæringsaktiviteter i forbindelse med oppstart og gjennomføring av LEAN-prosjekter, så
vel som å kunne bidra med tilpassede tjenester for virksomheter som er godt i gang med LEAN.

LEAN-initiativ krever både informasjonsaktiviteter og kursing av ansatte. Det gjelder både ledere og medarbeidere. I tillegg finner mange det relevant å utdanne egne veiledere og
prosjektledere.

Ta kontakt med John-Are Tharaldsen på telefon 930 08 817 eller på epost: jat@lean.no for nærmere informasjon.

Nyheter fra Lean

28. januar 2019

Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

SE MER

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER