Om oss

Vi har lang erfaring med å støtte norske virksomheter gjennom ulike kriser og ønsker å være ledende innen ekte lean-initiativer. Vårt fokus er på å lære bort strategisk lean for å sikre varige resultater for våre kursdeltakere.

Om oss

Sentrale ressurser

Lean rekrutterer mennesker både fra rådgivningsmiljøer og blant linjeledere, og har derfor fleksible ressurser som kan tilpasses oppdragsgiverens behov. Våre rådgivere har gjennomføringserfaring fra tunge prosesser i store og mellomstore virksomheter. Erfarne rådgivere i kombinasjon med yngre analysekrefter i stallen sikrer de beste resultater for våre kunder.


Økende fokus på verdiskapning i energi- og næringskrisen

Nå er vi midt i energikrisen og i starten av(?) «dyrkrisen» – der fokus på å øke verdiskapningen igjen blir ekstremt viktig for virksomheter så vel som individer.

Ekte lean er svært kraftfullt og vår ambisjon er å være førende for å bidra til at dette tankesettet virkelig gir de frukter det kan gi for kunder/brukere, medarbeidere og virksomhetene selv.

Våre kurs og sertifiseringer har ofte vært starten på ekte lean-initiativ i virksomhetene. De fleste vi kommer i kontakt med i dag, har erfaringer med lean. Det viser seg dessverre ofte at lean aldri er blitt det det kan bli – og mange initiativ har strandet. På våre kurs lærer dere «strategisk lean». Det vil si lean som muliggjør å realisere strategiske mål. Vi har kurset mer enn 5000 kursdeltakere og ser fram til å møte mange lærevillige kursdeltakere også i kommende år.

Strategisk Lean for Virksomheter

Lær hvordan du kan realisere strategiske mål for din virksomhet gjennom våre kurs i Strategisk Lean. Vår omfattende erfaring og ekspertise innenfor lean gir deg verktøyene og kunnskapen du trenger for effektiv og bærekraftig verdiskapning.