Vilkår

  • Påmelding er bindende.
  • Avbestilling skal gjøres skriftlig.
  • Ved avbestilling senere enn 10 virkedager før kursstart blir deltageravgiften belastet i sin helhet. Vi gir da tilbud om deltagelse på et senere kurs.
  • Det tas forbehold om nok antall påmeldte for at kurset skal avholdes.
  • Force Majeure: Hendelser utenfor Kaizen Institute sin kontroll, gir oss rett til å kansellere bestillingen. Vi vil uansett søke å finne alternative kurs og en god løsning for den enkelte som blir berørt.

Nyheter fra Lean

28. januar 2019

Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

SE MER

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER