Heidi Therese Hansen, utviklingsleder i Gløde AS

Jeg var fornøyd med Lean-kurset. Det var en veldig god balanse mellom teori og praktiske øvelser og øvelsene var veldig artige. Vi fikk praktisk erfaring med flere av verktøyene i Lean, og vi kommer til å bruke flere av disse videre i Gløde AS. For oss var det en fordel at hele ledergruppen var med, noe som gir oss en kick-start på å arbeide med Lean i bedriften. Vi ser at vi har mye å hente gjennom å bruke en del av disse verktøyene, og vi fikk øve oss på en verdistrømsanalyse av en reell problemstilling hos oss. Dette var en a-ha opplevelse for flere av oss, og vi ser potensiell stor nytteverdi. Vi fikk også muligheten til å drøfte ulike tilpasninger og modifiseringer av verktøy og prinsipper som vi bør gjøre for å sikre hensiktsmessighet for oss, spesielt i våre tjenesteleveranser innen offentlige ansvarsområder. At Lean er såpass fleksibelt som det er, føler jeg har vært underkommunisert på andre eventer hvor jeg har hørt om Lean. Jeg anbefaler kurset til alle som ønsker å forbedre driften av sin virksomhet.

      veldig god balanse mellom teori og praktiske øvelser og øvelsene var veldig artige

Nyheter fra Lean

28. januar 2019

Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

SE MER

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER