Geir Evertsen Tapio QA Manager, ASCO Norge AS

De siste to kursene jeg nettopp deltok på var; «Lean Yellow belt» og «Lean Green belt». Jeg må her si at disse kursene utvilsomt er noe av det beste jeg har deltatt på.

Kursene var veldig bra lagt opp både med teori og øvelser. Teorien var lagt opp på en veldig god måte med å legge inn eksempler som styrket forståelsen på teoriene. Dette er som å si eksemplenes makt forsterker og forenklet teorien. Kursene var også lagt opp med øvelser som gir deltakerne en større forståelse og samtidig føle dette på kroppen.

Da vi i den siste delen tok teorien inn med tanke på eksisterende situasjoner i eget selskap ble dette veldig interessant.

Begge kursene var svært interessante og engasjerende, dette utvilsomt på grunn av det helhetlige opplegget og dyktige kursinstruktører.

Kursene anbefales på det sterkeste.

      Disse kursene utvilsomt er noe av det beste jeg har deltatt på

Nyheter fra Lean

28. januar 2019

Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

SE MER

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER