Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

09. mai 2018

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

Kurs i Bergen uke 16 med engasjerte og blide deltagere fra Industrigolvspesialisten AS, Høyskolen i Bergen, Tidsbanken AS, Magnus M Thunestvedt AS og Visafo AS.

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Etter litt teori er det tid for refleksjon og gjennomgang i plenum. Hva er behovet? Hva får prioritet? Her er noe av det deltagerne tenker er relevant for egen virksomhet:

  • Vedlikehold – Årsplan per fag.
  • Problemløsningstavler / Forbedringstavler
  • Ressursdisponering med måling
  • Produksjonstavle med logistikk
  • På byggeplass – drift og fremdrift
  • Prosjekter – ressurser – økonomi og fremdrift
  • Biler  med innhold – felles verktøy

Nyheter fra Lean

28. januar 2019

Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

SE MER

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

15. desember 2017

Lean kurs i Førde

Sist uke holdt vi Lean Yellow Belt og Lean Construction kurs for medarbeidere i lokale hjørnesteinsbedrifter i Førde. Stolte Sunnfjordinger, skeptiske og engasjerte skapte sammen med oss 2 flotte kursdager.

Målbart utbytte av kurset
Tilbakemeldinger fra deltagerne viste at forventningene ble overgått. På en skala fra 0-6 var deltagernes forventninger 4,7 – opplevelsen var 5,2.

SE MER