Lean Construction Specialist – kurs i Oslo!

18. september 2018

LEAN CONSTRUCTION SPECIALIST – KAIZEN INSTITUTE
Lær av de beste – få flyt i arbeidsprosessene – få bort venting og sløsing!
Vi tilbyr det beste kursopplegget formidlet av landets beste instruktører!

Kurset arrangeres i samarbeid med Kaizen Institute og Improx AS, og kursansvarlig er Helge Lund. 

Kurset er delt inn i 4 samlinger, tilsammen 6 dager. (2 + 1 + 1 + 2)

Datoer er: 22. – 23. oktober, 13. november og 21. november, 4. – 5. desember

Innhold:

Du får en grundig og omfattende innføring i lean-filosofien, arbeidsmetoder og verktøy i Lean og i Lean Construction (LC). Du lærer hvordan man kan skape flyt, redusere planleggings- og gjennomføringstid og redusere sløsing. I tillegg vil du lære å jobbe med forbedringer i egen virksomhet og i eget lederskap.
Kurset er praktisk anlagt med spill, øvelser, eksempler og observasjon på byggeplass som supplerer den teoretiske gjennomgangen.

Mål

Etter endt kurs vil du kunne:

  • Delta i eller lede kontinuerlig forbedringsarbeid i din avdeling
  • Styre eller delta i involverende planlegging i ditt prosjekt
  • Sikre god framdrift i prosjekter, gjennom å skape samhandling, flyt, presisjon og forutsigbarhet.
  • Bygge eierskap til prosjekt og planer hos alle samarbeidspartnere

Kurset gir deg mulighet til å bli sertifisert til: «Lean Construction Specialist – Kaizen Institute», et internasjonalt anerkjent kompetansebevis utstedt av Kaizen Institute Consulting Group. Kaizen Institute ble grunnlagt av Masaaki Imai, som jobbet og lærte en årrekke sammen med Leans grunnlegger og far, Taiichi Ohno. I tillegg får du kursbevis for gjennomført Lean Yellow og Green belt kurs, med mulig påbygging til Lean Black Belt.

Hvem passer kurset for

  • Dette kurset passer for deg som ønsker å jobbe med Lean i byggeprosjekter. Kurset har fokus på å kunne prosjektere, planlegge og gjennomføre prosjekter med minst mulig ressursbruk. Det passer utmerket for, ledere som ønsker å finne ut om hvordan Lean i prosjekter passer inn i egen virksomhet. Etter gjennomført kurs og eksamen vil du kunne organisere og lede byggeprosjekter etter lean construction metoden.

Nyheter fra Lean

28. januar 2019

Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

SE MER

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER