Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Hovedforedragsholder: Art Byrne

28. januar 2019

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo!

Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, deler sine erfaringer om hvordan de har lykkes som Lean-ledere i privat og offentlig sektor.

Verdens ledende ekspert på Lean turnarounds, Art Byrne, vil fortelle sin fascinerende historie om hvordan han innfører Lean i stadig nye selskaper. Hittil har han snudd mer enn 35 selskaper og skapt enorme verdier for kunder, eiere og ansatte. Art vil også fortelle hvordan han har bidratt til å innføre Lean i noen av USAs beste sykehus, bl.a. Virgina Mason.

PÅMELDING HER

Nyheter fra Lean

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER

15. desember 2017

Lean kurs i Førde

Sist uke holdt vi Lean Yellow Belt og Lean Construction kurs for medarbeidere i lokale hjørnesteinsbedrifter i Førde. Stolte Sunnfjordinger, skeptiske og engasjerte skapte sammen med oss 2 flotte kursdager.

Målbart utbytte av kurset
Tilbakemeldinger fra deltagerne viste at forventningene ble overgått. På en skala fra 0-6 var deltagernes forventninger 4,7 – opplevelsen var 5,2.

SE MER