GCE Subsea – samles om Lean

04. september 2018

Forstå hvordan lean kan brukes i praksis! Gode verktøy! Finne og fjerne flaskehalser! Nye impulser! Hvordan implementere en kultur via Lean! Gode forventninger i salen når GCE Subsea inviterer sine medlemmer til Lean kurs.

GCE Subsea inviterte sine medlemmer til Lean kurs i Grunderparken Vest på Straume. Bredden i deltagernes bakgrunn var stor med unge spennende grundervirksomheter, lokale og nasjonale hjørnesteinsbedrifter og internasjonale aktører.

TAKK til GCE Subsea for oppdraget.

Det er ALLTID imponerende å se hvordan Lean samler og synliggjør felles sløsing og problemer i ulike selskaper. Dette på tross av store forskjeller i organisasjon, produkt, marked og fagområder.

Hva skjer på mandag? Etter 2 dager på kurs – hva tar men med seg videre? Hva er utbytte fra kurset? Svarene er mange, basert på hvor man er og hvilke utfordringer virksomheten og den enkelte deltager tenker er viktig å løse; Salg, ledelse, prosjekter, morgenmøter, prosessutvikling, verksted, renhold og ryddighet, IT struktur og systemer. Det blir spennende å se HVEM som klarer å utnytte energien fra kurset til å bli LITT BEDRE – HVER DAG.

Deltagere fra; Aanderaa Data Instruments AS, Aker Solutions, CCB Subsea AS, Coast Center Base AS, DOF ASA, GCE Subsea SA, Inovatum Lifting AS, Kuehne + Nagel AS, Metas AS, Octio Group AS, Pipe Pilot AS, Pro Analysis AS og Seaproof Solutions AS.

 

Nyheter fra Lean

28. januar 2019

Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

SE MER

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER