Cutters AS – kutter både hår og sløsing

29. november 2017

EN seriøs utfordrer til den etablerte delen av frisørbransjen har meldt sin ankomst. Frisørkjeden Cutters
15 Minutes Haircut
– Cut time
– Cut hair
– Cut cost
– Kunden blir ikke «prakket på» dyre produkter de «ikke trenger»
– En «grønn» bedrift – uten bruk av kjemikalier

Industriutvikling Vest arrangerte samling om nyskapning og omstilling på Dampen i Knarrevik, fredag 24.november. En av virksomhetene som presenterte seg var Cutters

Cutters AS – en Leanbedrift

Konseptet går ut på å sette fokus på å gi kunden optimal verdi i forhold til tid, kvalitet og kostnader. De ønsker å være best på det de skal være best på, og kutte alt som kan kuttes (fjerne sløsing),

De fremhevet i foredraget taxinæringen som er ett relativt dyrt konsept pga mye ventetid, og dermed dårlig utnyttelse av ressurser.

En av Cutters lokasjoner i Oslo er utrustet med 6 stoler på 17 m2, har bla en årlig omsetning på kr 20 millioner. De har lykkes med å utnytte små arealer i kjøpesentrene som eller ikke hadde blitt benyttet.

Cutters hadde i starten fokus på å teste ut konseptet i bla studentmiljøer som BI og NHH. I tillegg inviterte de B-kjendiser til gratis klipp mot å få positive omtale på digitale medier som bla instagram. Dermed fikk de mye reklame ved liten bruk av midler.

Ambisjonen er nå først å få fotfeste i hel Norge, deretter Norden og så Europa.

 

Det blir spennende å følge med dette selskapet videre.

Nyheter fra Lean

28. januar 2019

Kaizen konferansen 2019 – Bestill idag!

Den 5. februar går KAIZEN™ KONFERANSEN 2019 av stabelen i Oslo! Seks foredragsholdere, med lang fartstid innenfor Kaizen og Lean, […]

SE MER

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Kaizen Institute i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER