Anne Catrine Sakseide – Bedriftsrådgiver /Spesialist i Organisasjonspsykologi M.P.S

«Jeg tok Lean Grønt belte kurset med Heine Olsen og Arild Paulsen november 2016 for utvide min kunnskap om kontinuerlig forbedring.
Kurset skuffet ikke!
I tillegg til at Heine og Arild klarte å skape en veldig energisk stemning på kurset, opplevde jeg kurset som både nyttig og spennende med
mange praktiske øvelser som var lett overførbart i min hverdag som bedriftsrådgiver.
Jeg kan anbefale kurset for alle som ønsker å jobbe smartere i egen virksomhet med metoder som virker! »

Anne Catrine Sakseide
Bedriftsrådgiver /Spesialist i Organisasjonspsykologi M.P.S

      Heine og Arild klarte å skape en veldig energisk stemning på kurset

Nyheter fra Lean

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Lean Consulting i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER

15. desember 2017

Lean kurs i Førde

Sist uke holdt vi Lean Yellow Belt og Lean Construction kurs for medarbeidere i lokale hjørnesteinsbedrifter i Førde. Stolte Sunnfjordinger, skeptiske og engasjerte skapte sammen med oss 2 flotte kursdager.

Målbart utbytte av kurset
Tilbakemeldinger fra deltagerne viste at forventningene ble overgått. På en skala fra 0-6 var deltagernes forventninger 4,7 – opplevelsen var 5,2.

SE MER