Pilaro AS «Lean kick off» på Gol

06. november 2017

Hvordan finne ut om Lean er noe for meg? Det begynner gjerne med en «indianer» eller to på et åpent kurs, deretter engasjeres medarbeiderne.

En inspirert CEO, Richard Larsen uttalte etter samlingen:

«Veldig høy kompetanse og godt samspill mellom 2 engasjerte foredragsholdere. Budskapet var engasjerende, motiverende og inkluderte alle ansatte i diskusjon og oppgave. Vi ser store muligheter ved å fokusere på Lean i våre prosesser/leveranser fremover»

 

Nyheter fra Lean

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Lean Consulting i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER

15. desember 2017

Lean kurs i Førde

Sist uke holdt vi Lean Yellow Belt og Lean Construction kurs for medarbeidere i lokale hjørnesteinsbedrifter i Førde. Stolte Sunnfjordinger, skeptiske og engasjerte skapte sammen med oss 2 flotte kursdager.

Målbart utbytte av kurset
Tilbakemeldinger fra deltagerne viste at forventningene ble overgått. På en skala fra 0-6 var deltagernes forventninger 4,7 – opplevelsen var 5,2.

SE MER