Ekte Lean siden 2002

Vi har lang erfaring med å støtte norske virksomheter med å innføre ekte Lean. Vårt fokus er på å gi ledere og medarbeidere forståelsen for hvordan Lean kan understøtte strategien i virksomheten for å sikre effektfulle og varige resultater for våre kunder.

Lean Akademiet

Lean-tenking og styrking av norsk velstand

Vi innfører Lean i private og offentlige virksomheter og har gjort det i mer enn 20 år. Vår ambisjon er å være ledende i utvikling av Lean-tenkning tilpasset norsk kultur slik at vi bidrar til å styrke Norges velferd, muligheter for vekst og en stadig mer berikende arbeidshverdag for alle medarbeidere.

Samarbeid med oss

Hvorfor velge oss

Lean Akademiet

Vårt mål med å sette kompetanseutvikling på dagsorden er å bidra til utvikling av organisasjonen, teamene og ikke minst den enkelte medarbeider.

Rådgivning

Vi jobber sammen med kundene for å bidra til bedre prestasjoner. Praktisere, ikke bare teori. Kulturutvikling, ikke bare verktøy. Involvering, ikke bare analyser.

Om oss

Lean rekrutterer mennesker både fra rådgivningsmiljøer og blant linjeledere, og har derfor fleksible ressurser som kan tilpasses oppdragsgiverens behov.

Hva de sier om oss

Våre kunders vurderinger

“Topp kurs og kursholdere.”

Jan Rune Bjørkeng

Seksjonsleder Kliniske spesialistapplikasjoner

“Veldig høy kompetanse og godt samspill mellom 2 engasjerte foredragsholdere.”

Richard Larsen

CEO i Pilaro AS

“Disse kursene utvilsomt er noe av det beste jeg har deltatt på.

Geir Evertsen Tapio

Miami, FL

Kundeservice og spørsmål

Har du spørsmål angående våre tjenester. Ta gjerne kontakt med oss, så svarer vi så snart som mulig.