Helse

LEAN helse implementeres i stadig større omfang også i norske sykehus og omsorgsinstitusjoner. Dette er fordi metodikken over mange år har vist fantastiske resultater hva gjelder økt kvalitet, kortere ventetider, økt medarbeidertilfredshet og økt pasienttilfredshet i mange land verden over. Suksesshistorier fra norske klinikker som har forbedret sine pasientforløp med

LEAN-metodikk begynner nå å komme og stadig flere ønsker å starte sitt pasientforløpsarbeide. Vi bruker gjerne vår erfaring med LEAN helse og pasientforløpsutvikling til å bidra også hos dere til å kontinuerlig forbedre virksomheten for både pasienter og ansatte.

kontaktperson:

Gry Marit Skattebøl

Partner

90671916
grymarit.skattebol@lean.no

Nyheter fra Lean

15. desember 2017

Lean kurs i Førde

Sist uke holdt vi Lean Yellow Belt og Lean Construction kurs for medarbeidere i lokale hjørnesteinsbedrifter i Førde. Stolte Sunnfjordinger, skeptiske og engasjerte skapte sammen med oss 2 flotte kursdager.

Målbart utbytte av kurset
Tilbakemeldinger fra deltagerne viste at forventningene ble overgått. På en skala fra 0-6 var deltagernes forventninger 4,7 – opplevelsen var 5,2.

SE MER

29. november 2017

Cutters AS – kutter både hår og sløsing

EN seriøs utfordrer til den etablerte delen av frisørbransjen har meldt sin ankomst. Frisørkjeden Cutters
15 Minutes Haircut
– Cut time
– Cut hair
– Cut cost
– Kunden blir ikke «prakket på» dyre produkter de «ikke trenger»
– En «grønn» bedrift – uten bruk av kjemikalier

SE MER

24. november 2017

Begeistret med Thorir Hergeirsson

Thorir er mannen som få trodde var egnet til å trene jenter / damer. Marit Breivik tenkte heldigvis annerledes og engasjerte Thorir. Resten av historien kjenner vi – og den er ikke ferdig fortalt enda. Jeg gleder meg til førjulstid med håndballjentene både live og på TV.

SE MER