Helse

LEAN helse implementeres i stadig større omfang også i norske sykehus og omsorgsinstitusjoner. Dette er fordi metodikken over mange år har vist fantastiske resultater hva gjelder økt kvalitet, kortere ventetider, økt medarbeidertilfredshet og økt pasienttilfredshet i mange land verden over. Suksesshistorier fra norske klinikker som har forbedret sine pasientforløp med

LEAN-metodikk begynner nå å komme og stadig flere ønsker å starte sitt pasientforløpsarbeide. Vi bruker gjerne vår erfaring med LEAN helse og pasientforløpsutvikling til å bidra også hos dere til å kontinuerlig forbedre virksomheten for både pasienter og ansatte.

kontaktperson:

Gry Marit Skattebøl

Partner

90671916
grymarit.skattebol@lean.no

Nyheter fra Lean

10. september 2018

Størst i Bergen. Tilfører byggebransjen prinsippene om slank produksjon gjennom Lean.

Byggebransjen er i kraftig vekst. Og prinsippene for slank produksjon, som er hentet fra japansk produksjonsindustri, er på full fart inn i bransjen. Lean Consulting i Bergen har etter to års drift i Hordaland og Sogn og Fjordane, seilt opp som en dominerende kursleverandør av Lean i Bergen og omegn.

SE MER

09. mai 2018

Visualisering – synlig målstyring i egen virksomhet

Ett sentralt element i kurset er hvordan man gjennom synlige og tydelige mål kan få med seg teamet eller de ansatte til å trekke i samme retning. Hva er behovet? Hva er viktig for DIN virksomhet? Hva får prioritet?

SE MER

15. desember 2017

Lean kurs i Førde

Sist uke holdt vi Lean Yellow Belt og Lean Construction kurs for medarbeidere i lokale hjørnesteinsbedrifter i Førde. Stolte Sunnfjordinger, skeptiske og engasjerte skapte sammen med oss 2 flotte kursdager.

Målbart utbytte av kurset
Tilbakemeldinger fra deltagerne viste at forventningene ble overgått. På en skala fra 0-6 var deltagernes forventninger 4,7 – opplevelsen var 5,2.

SE MER